Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی رو با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم.

مواد لازم:

ماکارونی شکل دار
پنیر موزارلا

مواد روی پیتزا (قارچ، زیتون، فلفل دلمه ای، و اسفناج) البته این مواد رو می‌تونید به دلخواهتون اضافه کنید. در ازای هر بسته ماکارونی بیشتر از یک پیمانه مواد اضافه نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سس (سس پیتزا و مارینارا عالی هستند، چون طعم پیتزا به غذا میدن، اما سس‌های دیگه مثل آلفردو، پستو یا رنچ هم مناسب هستن)
تخم مرغ (در ازای هر بسته ماکارونی ۲ عدد)

شیر (در ازای هر تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری)

۲ پیمانه پودر سوخاری

۱ قاشق غذاخوری ادویه پیتزا (پونه، ریحان، پودر سیر)

روغن

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پلو مرغ و قارچ ترکیه‌ای و گردو پلو تا بادمجان پنیری خوشمزه + تصاویر

دستور تهیه ماکارونی لقمه‌ای

قبل از شروع ظرفی را با روغن چرب کنید یا داخلش رو با کاغذ روغنی بپوشونید. ضخامت ماکارونی باید ۲ الی ۴ سانتیمتر باشد. پس اندازه ظرف برای یک بسته ماکارونی باید ۲۰ در ۲۰ باشه.

ماکارونی رو بپزید و تا وقتی که داغ هست تمام مواد و پنیر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

ماکارونی رو داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و یک اندازه صاف کنید. روی ماکارونی یک کاغذ روغنی قرار داده و با دست فشار بدید. سپس ظرف رو به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید. اگه یک شب داخل یخچال بمونه بهتره.

تخم مرغ و شیر رو داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگه‌ای پودر سوخاری و ادویه رو هم بزنید.

وقتی ماکارونی کاملا سرد شد میتونید با چاقو لبه‌ها رو از ظرف جدا کنید و کاملا از ظرف دربیارید.

سپس ماکارونی رو در اندازه‌های کوچک تری برش بزنید. اگه اندازه‌ها بزرگ باشن داخلشون گرم نمیشه و در روغن از هم جدا میشه.

بعد از این که ماکارونی‌ها رو در اندازه‌های کوچک‌تر برش زدید ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا روشونو بپوشونه؛ و داخل ظرفی کنار بزارید.

سپس نیم ساعت دیگه اون‌ها رو داخل یخچال قرار بدید تا دوباره سرد بشن.

روغن رو روی شعله متوسط گاز داغ کنید و لقمه‌ها رو داخل روغن سرخ کنید تا طلایی قهوه‌ای رنگ بشن. روغن باید کاملا داغ باشه و داخل تاوه رو زیادی پر نکنید.

بعد از سرخ کردن لقمه‌ها رو روی دستمال کاغذی یا سینی سیمی قرار بدید تا روغن اضافیش کشیده بشه.

بعد از این که لقمه‌ها رو سرخ کردید با سس میل کنید.

خیلی‌ها غذا‌های سرخ شده رو نمیپسندن، اما این غذا با سرخ شدن خوشمزه‌تر میشه. اگه لقمه‌ها از هم جدا میشن به خاطر اینه که خوب سرد نشدن یا این که مواد زیادی آبکی شده. می‌تونید بیشتر داخل پودر سوخاری بغلتونید تا آب مواد رو بخ خودش جذب کنه و مواد به هم بچسبن.

اگه لقمه‌ها هنگام سرخ کردن پخش میشن به خاطر اینه که روغن خوب داغ نشده. شعله رو زیاد کنید تا روغن کاملا داغ بشه و سعی کنید همه لقمه‌ها رو یهویی داخل تاوه نریزید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش آشپزی طرز تهیه پودر سوخاری تخم مرغ رو داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: برای داشتن برنامه غذایی مناسب که زیان های آلودگی هوا را به حداقل برساند، حداقل ۴۰۰ گرم سبزی و میوه تازه در طی روز باید مصرف شود و سبزی‌ها را بیشتر بصورت تازه و خام مصرف کرد چرا که ویتامین‌های آن بخصوص ویتامین C بیشتر حفظ می‌شود.

سیده سمیه اصغری، در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: مواد آلوده کننده هوا شامل مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی و... است.

وی افزود: ازجمله گروه‌های در معرض خطر در آلودگی هوا؛ کودکان، سالمندان ، مادران باردار و مبتلایان به بیماری های قلبی، ریوی است که بیشتر از افراد دیگر آسیب می‌بینند و باید امکانات لازم برای حفظ سلامت آن‌ها مهیا شود بنابراین لازم است برای مقابله با آلودگی‌ها و حفظ سلامت اعضای خانواده با برخی از موارد تغذیه‌ایی آشنا بود.

اصغری با بیان اینکه آلاینده‌های موجود در هوا با حمله به سلول‌های بدن عوارض نامطلوبی را به جا می‌گذارند، بیان کرد: در حالت عادی، سیستم دفاعی بدن، سلول‌ها را از تمامی آسیب‌های بیرونی محافظت می‌کند اما عوامل مخرب محیطی مثل اشعه ماوراء بنفش، الکل و آلودگی‌های محیط باعث می‌شوند بدن نتواند مبارزه کند در نتیجه ساختمان و عمل سلول‌های بدن توسط مخرب‌ها نظیر رادیکال‌های آزاد تخریب می‌شود.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: در مقابل آنتی اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند که جلوی عمل رادیکال‌های آزاد را گرفته و مانع از تخریب سلول‌های حیاتی بدن می‌شوند و لذا مصرف بیشتر آنتی اکسیدان‌ها زمینه‌ایی را فراهم می‌کنند که بدن به راحتی رادیکال‌های آزاد مضر را از بین ببرد.

وی بیان کرد: عملکرد عمده ویتامین E نقش آنتی اکسیدانی دارد که این ویتامین نسبت به شرایط طبخ مقاومت بیشتری داشته که روغن‌ها (غنی ترین) منبع این ویتامین بوده که با پختن از بین نمی‌روند ولی با سرخ کردن تخریب می شوند.

اصغری افزود: روغن سویا ، روغن آفتابگردان، جوانه گندم و سایر روغن های گیاهی بوده که باید سعی شود در طبخ و فرآوری غذاها حتما" از انواع روغن‌های خوراکی گیاهی استفاده شود ضمن معرفی روغن ماهی، روغن زیتون و انواع مغزها به عنوان منابع خوب این ویتامین ولی نباید بیش از نیاز مصرف شوند زیرا در صورت مصرف بیش از حد نیاز با تولید انرژی می‌توانند منجر به اضافه وزن یا چاقی می‌شوند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه عملکرد ویتامین c  به دلیل وجود آنتی اکسیدان،  افزایش مقاومت به عفونت‌ها وافزایش جذب آهن است، گفت: این ویتامین در ‌سبزی‌ها و میوهای تازه موجود است لذا باید در برنامه روزانه حتما" از تمامی سبزی‌ها و میوه‌های فصل مصرف شود و برای کلیه افراد خانواده تاکید بر مصرف سبزی و میوه به شکل تازه درشرایط آلودگی است.

وی با بیان اینکه توصیه می شود روزانه از گروه سبزی‌ها ۳ تا ۵ واحد و گروه میوه‌ها روزانه ۲تا ۴ واحد استفاده شود، بیان کرد: هر واحد میوه برابر است با یک عدد میوه متوسط یا نصف لیوان آب میوه تازه یا یک چهارم میوه خشک و هرواحد سبزی با یک لیوان سبزی برگی (سبزی خوردن یا کاهو) یا نصف لیوان سبزی پخته یا خردشده ، یایک عدد گوجه فرنگی یا پیاز متوسط برابر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی / طبع زیتون گرم است یا سرد ؟
  • آموزش آشپزی / طرز تهیه چند لازانیای رژیمی اما خوشمزه
  • طرز تهیه بستنی معجون خانگی بدون ثعلب و دستگاه 
  • طرز تهیه ماست و خیار ویژه، خوشمزه‌ترین ماست و خیار عمرتان!
  • (ویدیو) طرز تهیه نان پیده ترکی، یک نان خوشمزه برای صبحانه
  • (ویدیو) طرز تهیه کتلت و سیب زمینی تنوری؛ ساده و خوشمزه
  • نحوه درست کردن ماست با 5 کیلو شیر (فیلم)
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله